+45 2218 9144 jpplusmad@live.dk

OM PLUS-MAD

Et kompetent firma med 13 års erfaring inden for tømrer-, murer- og malerarbejde. Vores specialer er renovering af stue- og parcelhuse samt alt slags renoveringsarbejde vedrørende bl.a. oppudsning, tømrerarbejde, malerarbejde, vinduer m.m.

Grundlagt i 2004

Firmaet PLUS-MAD blev grundlagt i 2004 af Wojciech Pluskota og Johan Madsen. Vi er et polsk-dansk selskab, der driver vores virksomhed hovedsageligt på det danske marked, hvor vi har 15 polske håndværkere ansat. Vi arbejder også i det nordlige Polen, hvor vi har 10 ansatte fordelt på håndværksydelser på vores savværk samt i vores bogholderi. Formålet med firmaets virksomhed er bygge- og renoveringstjenester – og siden 2006 også arbejde i træbranchen. Vi ansætter fagarbejdere fra Polen, der har erfaring fra det danske marked. Fra år til år er vores arbejdsområde vokset, ligesom vi fra år til år får flere og flere tilfredse kunder.

Firmaet ledes til dagligt af Jacob Paulsen, som vil være behjælpelig med at besvare evt. spørgsmål eller forespørgsler. Vores specialområde er renovering af stuehuse og parcelhuse samt alle typer renoveringsarbejde vedrørende bl.a. oppudsning, tømrerarbejde, malerarbejde, vinduer m.m. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere inden for el, VVS og kloak kan vi tilbyde en totalløsning på din renoveringsopgave. Vi fremstiller og sælger desuden massive douglas plankegulve og langborde fra egen fabrik.

Vi tager hensyn til vore kunders kvalitetskrav og indgår gerne et samarbejde med dem. Vi overholder alle gældende danske love, ligesom vores medarbejdere har dansk arbejdstilladelse. Vi har selvfølgelig dansk CVR. nr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Jacob Paulsen

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.